3D-SKANNAUS

KAPPALEESTA DIGITAALISEKSI MALLIKSI 3D-SKANNAUKSEN AVULLA

 

3D-skannausta käytetään kun jokin olemassa oleva monimuotoinen kappale, kuten veistos tai patsas halutaan siirtää digitaaliseen muotoon. 3D-skannauksen tarkoituksena on tuottaa dataa tulostettavan kappaleen muodosta ja ominaisuuksista. Datan perusteella kappaleesta luodaan kolmiulotteinen 3D-malli, jota voidaan muokata suunnitteluohjelmassa ennen 3D-tulostamista.

3D-SKANNAUS ON AVAIN MONIMUOTOISTEN KAPPALEIDEN LISÄTUOTANTOON

 

Mikäli kappaletta halutaan kopioida ja valmistaa lisää esimerkiksi sarjatuotantona, on 3D-skannaus välttämätöntä. Kappaleesta 3D-skannauksen avulla saatu data säästetään lähes poikkeuksetta myöhempää käyttöä varten. Näin kappaleita voidaan helposti tuottaa myöhemmin lisää, vaikka ensimmäisellä tuotantokerralla tarvetta lisäkappaleille ei olisikaan. Tavallisesti skannaus on osa kokonaisvaltaista 3D-tulostusprosessia ja sen avulla varmistetaan, että tulostuksella saavutetaan haluttu lopputulos.

 

 

RP-CASE HOITAA 3D-TULOSTUSPROSESSIN PUOLESTASI, JOTTA SINÄ VOIT KESKITTYÄ LIIKETOIMINTASI PYÖRITTÄMISEEN

 

3D-skannaus on 3D-tulostamisen onnistumisen kannalta tärkeä lisäpalvelu kaikille niille yrityksille, joilla ei ole mahdollisuutta tuottaa tulostamiseen vaadittavaa 3D-mallia itse. Tarjoamme skannausta osana kokonaisvaltaisen 3D-tulostuksen palvelupakettia, jotta sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen. Henkilökuntamme omaa monipuolisen kokemuksen 3D-tulostuksesta ja sen mahdollisuuksista yli 30 vuoden ajalta, joten voit huoletta jättää koko 3D-tulostuksen palvelupolun meidän hoidettavaksemme.

KYSY LISÄÄ

Haluaisitko keskustella lisää 3D-skannauksen mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme olla avuksi.

TONY PURONRANTA

Tuotantopäällikkö