3D-TULOSTEIDEN KOKOONPANO

KOKOONPANO ON 3D-TULOSTUSPROSESSIN VIIMEINEN SILAUS

 

3D-tulostuksessa kokoonpanolla tarkoitetaan prosessin viimeistä vaihetta, jossa valmiit 3D-tulosteet kootaan lopputuotteen käyttötarpeen mukaiseksi kappaleeksi. RP-Casella kokoonpano sisältyy aina osaksi kokonaisvaltaista 3D-tulostuksen projektia eikä palvelua myydä erikseen.

 

Kokoonpanolla voidaan 3D-tulosteen käyttötarkoituksesta riippuen tarkoittaa esimerkiksi elektroniikan, magneettien tai kierreinserttien asentamista tai toiminnallisen mallin kasaamista ruuvien tai muiden kiinnitystarvikkeiden avulla.

3D-TULOSTEIDEN KOKOONPANOT KOTIMAISENA KÄSITYÖNÄ

 

RP-Casella koko tuotanto tapahtuu Suomessa suunnittelusta käsityönä tehtävään kokoonpanoon. Toteutamme kokoonpanot asiakkaan antamien lähtötietojen perusteella ja laadusta tinkimättä.

Ammattilaisen tekemällä huolellisella suunnittelulla ja 3D-mallin optimoinnilla myös kokoonpanoon kuluva aika voidaan minimoida, mikä nopeuttaa entisestään yrityksesi tuotantoprosessia. Esimerkiksi useasta 3D-tulostetusta osasta muodostettu valmis kappale voidaan jo mallinnus- tai skannausvaiheessa optimoida koostumaan erilaisista materiaaleista hyödyntämällä siten, että kappaleiden liimaamista ja maalaamista ei edes tarvita.

KYSY LISÄÄ

Haluaisitko keskustella lisää 3D-tulostuksen kokoonpanovaiheen mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme olla avuksi.

TONY PURONRANTA

Tuotantopäällikkö