LOPPUTUOTTEET JA SOPIMUSVALMISTUS

3D-TULOSTAMALLA VIIMEISTELTYJÄ LOPPUTUOTTEITA TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

 

 

3D-tulostamalla voidaan valmistaa tehokkaasti erilaisia lopputuotteita ja tuotesarjoja esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin. Valmistusmenetelmän hyödyntäminen on merkittävästi yleistynyt viime vuosien aikana, ja nykyisin useat suuret teollisuusyritykset käyttävät 3D-tulostusteknologiaa erilaisten komponenttien ja varaosien valmistukseen. 

3D-tulostaminen avaa ovet rajattomille mahdollisuuksille ja teknologia soveltuu erinomaisesti monimutkaistenkin geometristen kappaleiden valmistamiseen. Materiaalia lisäävä valmistustapa tuottaa muita menetelmiä vähemmän hukkaa ja sen avulla voidaan pikaisellakin aikataululla tuottaa tuotesarjoja suunnittelusta tuotantoon. 

TUOTA 3D-TULOSTEET TEHOKKAASTI DIGITAALISESTA VARASTOSTA

 

 

3D-tulostusteknologian käyttöönotto mahdollistaa yrityksille myös digitaaliset varastot, joista varaosia tai varaosasarjoja tulostetaan tarpeen mukaan. Osien lisätuotanto on tehokasta ja 3D-malleihin voidaan tehdä muutoksia myös kesken valmistusprosessin. Digitaalisen varaston hyödyntäminen säästää paitsi yritysten varastointikustannuksia myös ympäristöä. 

 

 

3D-TULOSTUKSEN AMMATTILAINEN APUNASI

Lopputuotteissa tärkeää on tasalaatuisuus. Ammattilaisen toteuttaman 3D-tulostuksen avulla tuotat tuotesarjoja tehokkaasti laadusta tinkimättä. Me RP-Casella panostamme tuotannossamme ensiluokkaisiin tulostusmateriaaleihin sekä huippuluokan 3D-tulostusteknologiaan. Meillä Lahdessa 3D-tulosteita valmistavat alan ammattitaitoiset osaajat sovituilla ehdoilla ja toimitusajoilla. 

Lopputuote- ja sarjavalmistuksessa olemme mieluusti mukana aina suunnittelusta tuotantoon asti, jotta kappaleiden tulostaminen voidaan optimoida parhaalla mahdollisella tavalla sekä ajan että kustannustehokkuuden osalta.

KYSY LISÄÄ

Haluaisitko keskustella lisää 3D-tulostuksen mahdollisuuksista lopputuotteissa ja sopimusvalmistuksessa? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme olla avuksi. 

TONY PURONRANTA

Tuotantopäällikkö