MEISTÄ

SUOMALAINEN 3D-TULOSTUKSEN SUUNNANNÄYTTÄJÄ 

 

 

RP-Case Oy on teolliseen 3D-tulostukseen erikoistunut ammattilainen Lahdesta. Tiimimme koostuu neljästä monipuolisesta osaajasta, joilla on pitkä kokemus eri 3D-tulostustekniikoista ja -laitteista sekä laaja osaaminen eri teollisuudenaloilta.

Yrityksen toimitusjohtaja Tomi on puutekniikan insinööri ja tehnyt töitä 3D-tulostuksen parissa jo vuodesta 2007. 3D-tulostuksen vankkumaton ammattilainen omaa laajan kokemuksen 3D-tulostimista sekä materiaalia poistavasta tekniikasta CNC/CAD/CAM -alalla. Urallaan Tomi on toiminut niin 3D-tulostinmyyjän kuin 3D-konsultin ja kouluttajan rooleissa.

Vuodesta 2008 saakka alalla toiminut Jonna on muovitekniikan insinööri ja hallitsee erityisesti FDM-tekniikan sekä suurten kappaleiden tulostuksen. RP-Casen laatupäällikkönä toimiva monipuolinen ammattilainen on kouluttautunut myös kirjanpitäjäksi, valokuvaajaksi sekä visualistiksi. 

Tony on kekseliäs moniosaaja, joka tuntee erinomaisesti eri 3D-tulostustekniikat ja ideoi asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut. Vuodesta 2015 asti alalla toiminut ammattilainen hoitaa RP-Casella 3D-mallinnusta sekä myyntiä ja asiakaspalvelua. 

KUMPPANIKSI 3D-TULOSTUKSEEN NOPEA JA LUOTETTAVA TOIMIJA

 

Ammattimaiseen 3D-tulostamiseen ei kumppaniksi kannata valita ketä tahansa. Erityisesti teollisuuden tarpeisiin valmistettaessa 3D-tulostaminen edellyttää valmistustekniikoiden tuntemusta sekä ymmärrystä eri alojen tarpeista. 

 

RP-Casen pitkä kokemus 3D-tulostuksen parissa sekä monipuolinen osaaminen eri teollisuudenaloilta takaavat, että asiakkaalle löydetään aina parhaiten sopivat ja kustannustehokkaimmat 3D-ratkaisut ympäristöä ja kotimaisuutta unohtamatta. Jotta voimme myös jatkossa palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme. 

RP-Case kuuluu samaan konserniin CC-Case Oy:n kanssa ja jakaa perheyrityksen ihmisläheiset arvot. Meillä kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa ja asiakaslähtöisyys, korkea laatu sekä luottamus ovat toimintamme kulmakiviä.