PIENOISMALLIT JA ERIKOISTOTEUTUKSET

PIENOISMALLIEN VALMISTUS NOPEASTI JA TARKASTI 3D-TULOSTAMALLA

 

Pienoismalli on nimensä mukaisesti kuvaus suuresta kokonaisuudesta pienessä, helposti hahmotettavassa muodossa. 3D-tulostamalla voidaan esimerkiksi kaupungin uudesta rakennusalueesta luoda pienoismalli, jonka avulla on helppo hahmottaa rakennukset, tiet ja kevyen liikenteen väylät. Pienoismallien tulostukseen voidaan hyödyntää useita eri 3D-tulostustekniikoita ja -materiaaleja.

 

Teollisuuden aloilla pienoismalleja voidaan hyödyntää myös esimerkiksi osana myynnin tai markkinoinnin demoesityksiä messuilla tai asiakastapaamisissa. 3D-tulostetun pienoismallin avulla voidaan suurikokoista moottoria tai teollisuuskoneen osaa esitellä helposti ja tyylikkäästi. 

 

Pienoismallien valmistaminen 3D-tulostuksen avulla vaatii paitsi ammattitaitoa myös taiteellista silmää. Prosessi aloitetaan perusteellisella suunnittelulla, jonka avulla varmistetaan mallien valmistus kustannustehokkaasti ja aikataulussa. 3D-tulostetut pienoismallit vaativat tavallisesti myös pintakäsittelyä, kokoonpanoa, esillelaittoa sekä mahdollisen kuljetusratkaisun ja asennuksen, mikä on hyvä huomioida projektin suunnittelua tehdessä.

3D-TULOSTUSTEKNIIKAT JA -MATERIAALIT MAHDOLLISTAVAT HAASTAVIMMATKIN ERIKOISTOTEUTUKSET

 

3D-tulostamalla valmistettaviin erikoistoteutuksiin lukeutuvat muun muassa patsaat, palkinnot, taide-esineet sekä muut kappaleet, joissa vain mielikuvitus on rajana. 3D-tulostaminen on monipuolinen menetelmä ja sen eri tekniikoita ja materiaaleja hyödyntämällä löydetään takuulla jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopiva ratkaisu. Erikoistoteutuksissa korostuu ammattilaisen tekemä 3D-mallinnus, joka määrittää lopullisen tulostettavan kappaleen onnistumisen ja laadun.

3D-PIENOISMALLIEN JA -ERIKOISTOTEUTUSTEN TULOSTUKSEN AMMATTILAINEN APUNASI

 

RP-Casella on pienoismallien ja erikoistoteutusten 3D-tulostamisesta vuosien vankka kokemus. Meillä Lahdessa on valmistettu niin kaupunkimalleja, patsaita, palkintoja ja taideteosten pienoismalleja kuin pienoismalleja messuille ja myyntihenkilöille.

Toimintamme kulmakiviä ovat nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu, tehokkaat toimitusajat sekä korkea laatu. Pienoismallien ja erikoistoteutusten 3D-tulostuksessa vahvuutemme on eri teollisuusalojen vahva tuntemus sekä kyky tuottaa haluttu kokonaisuus suunnittelusta valmiin pienoismallin tai erikoistoteutuksen kokoonpanoon asti. Laajan 3D-tulostustekniikoiden ja -materiaalien tuntemuksemme avulla löydämme jokaiselle asiakkaalle sopivimman ratkaisun kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä.

KYSY LISÄÄ

TONY PURONRANTA

Haluaisitko keskustella lisää 3D-tulostuksen mahdollisuuksista pienoismalleissa ja erikoistoteutuksissa? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme olla avuksi.

Tuotantopäällikkö