3D-TULOSTUKSEN HUIPPUOSAAJA LAHDESTA: RP-CASE ALOITTAA TOIMINTANSA UUDELLEEN

3D-tulostuksen kokenut toimija on palannut pelikentälle uudella tarmolla, mutta toiminnan suuntaa määrittävät edelleen tutut perheyrityksen arvot: korkea laatu sekä nopea ja asiantunteva palvelu. Henkilökuntamme yhteenlaskettu yli 30 vuoden kokemus 3D-tulostuksesta ja sen mahdollisuuksista takaa asiakkaillemme parhaat 3D-tulostusratkaisut luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tiedämme, että 3D-tulostaminen nopeuttaa tuotantoprosessia, säästää kustannuksia ja parantaa tuotteiden kotimaisuusastetta – etenkin kun kumppanina on vanha tuttu lahtelainen toimija.

RP-Casen tarina alkoi jo vuonna 2007, kun yritys perustettiin samaan konserniin kuuluvan kuljetusratkaisuihin erikoistuneen CC-Case Oy:n rinnalle toimittamaan laukkujen erikoissovelluksia 3D-tulostuksen avulla. Huomasimme kuitenkin jo tuolloin hyvin nopeasti, että laadukkaalle ja teollisuusalat tuntevalle 3D-tulostustoimijalle on suurta kysyntää markkinalla. Pian ensimmäisen tulostinhankinnan jälkeen tuli toinen, ja sitten kolmas. RP-Casen tarina alkoi kirjoittua, tai oikeastaan tulostua.

 

Tältä näytti RP-Casen logo aiemmin.

 

Saimme tuolloin kumppaniksemme Multiprint Oy:n, joka sittemmin yhdistyi Granon kanssa. Toimintaa on siis toteutettu viime vuodet niin Granon kuin viimeisenä Maker3D:n nimen alla. Elokuussa 2023 toiminta palasi takaisin meille vanhoille tutuille yrittäjille Lahteen.

 

RP-Casen ensiaskeleista lähtien toimintamme kulmakiviä ovat olleet korkea laatu sekä asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että myös jatkossa yhteydenottoihin vastaa ihminen ja jokainen projekti hoidetaan tehokkaasti laadusta tinkimättä. Lahdessa toimintaa pyörittävät samat tutut ihmiset, joille asiakkaiden luottamus on kunnia-asia. 

 

Tarjoamme siis edelleen laadukasta 3D-tulostuspalvelua, konsultointia, skannauksia, pienoismalleja ja muita erikoistoteutuksia. 3D-tulostuksessa vain mielikuvitus on rajana ja parhaimmillaan tuotteet valmistuvat ideasta toteutukseen vain muutamissa tunneissa. Nykyisin meillä Lahdessa 3D-tulostetaan SLA-, SLS- ja FDM-tulostustekniikoita hyödyntäen sekä tulostimissa että materiaaleissa panostamme ensiluokkaiseen laatuun.  

 

Tomi Kuusisto, toimitusjohtaja