Uuden automaattisen AM Efficiencyn CCP-2 SLS-kappaleiden jälkikäsittelylaitteiston avulla käsittelemme 3D-tulostetut kappaleet toimitusvalmiiksi. Käsittelylaitteiston avulla tuotanto on tehostunut ja kappaleiden tasalaatuisuus parantunut. Asiakkaille tämä näkyy lyhyempinä toimitusaikoina ja entistä laadukkaampina tuotteina.

RP-Casen laadukas 3D-tulosteiden käsittelykoneisto on saanut vahvistusta, kun Suomen ensimmäinen AM Efficiencyn CCP-2 automaattinen SLS-kappaleiden jälkikäsittelylaitteisto kotiutettiin Lahteen.

 

AM Efficiencyn CCP-2 automaattinen SLS-kappaleiden jälkikäsittelylaitteisto.

 

Laitteen rumpu pystyy käsittelemään peräti 65 litraa kappaleita yhdellä puhdistussyklillä. Kone lasikuulapuhaltaa 3D-tulostetut kappaleet automaattisesti pyörivässä rummussa, jonka jälkeen ne ionisoidaan. Näin ilmassa leijaileva polyamidipulveri ei tartu kappaleisiin uudelleen. Käsittelyn jälkeen kappaleet ovat valmiita joko suoraan toimitukseen tai jatkokäsittelyyn, kuten pinnan maalaukseen tai lakkaukseen asiakkaan toiveista riippuen.

 

Uusi jälkikäsittelylaitteisto tehostaa tuotantoa ja lyhentää näin ollen toimitusaikoja entisestään. Automaattinen käsittely myös parantaa kappaleiden tasalaatuisuutta erityisesti suuria kappalesarjoja tuotettaessa.